• 0553 904 91 01
  • info@gumusanaokulu.com.tr

Gümüş Anaokulu; çocukların sayma, okuma, yazma, problem çözme, kendini ifade etme gibi temel becerileri geliştirmesine yardımcı olurken aynı zamanda adalet, sevgi, merhamet, saygı, empati gibi değerleri ahlak edinmeyi amaçlar. Değerler eğitimi, Gümüş Anaokulu’u müfredatının önemli bir parçasıdır. Öğrencilerin ahlak, etik ve sorumluluk duygusu geliştirmelerine yardımcı olacak birçok çalışma dönem boyunca işlenir. Değerler eğitiminin öğretilmesi, öğrencilerin akademik performansı, sosyal davranışları ve genel refahı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir. Değerler eğitimi, öğrencilerin nezaket, saygı, sorumluluk, dürüstlük ve güvenilirlik gibi önemli değerler hakkında bilgi ve anlayış geliştirmelerine yardımcı olur. Sınıfta değerlerin öğretilmesi, öğrencileri daha iyi vatandaşlar, iletişimciler ve düşünürler olmanın yanı sıra akranlarıyla daha anlamlı bağlantılar kurmaya teşvik eder. Bu nedenle Gümüş Anaokulu, değerler eğitimine büyük önem vermektedir.

Gümüş Anaokulu, öğrenmeyi desteklemek için hikaye anlatımı, müzik ve saha gezileri dahil olmak üzere çeşitli materyal ve yöntemleri kullanan profesyonel öğretmenler tarafından düzenlenen etkileşimli sınıfları içerir. Ayrıca çocuklar; gün boyunca gözetim altındaki etkinliklerde akranlarıyla sosyalleşip güven duygusu aşılarken, günlük hayattaki yardım etme gibi becerileri kazanmasına imkan olacak etkinlikler sunulur.

Küçük yaşlardan itibaren çocukların dürüstlük, saygı, güvenilirlik ve sorumluluk gibi temel değerleri öğrenmesi önemlidir. Gelişim yıllarında bu değerleri aşılayan çocuklar, davranışlarını şekillendiren temel ilkeleri öğrenirken karakterlerini de geliştirebilecekler. Değerler Eğitimi, çocukların saygılı, nazik ve nazik olmanın neden önemli olduğunu anlamalarına yardımcı olan araştırmalara dayanmaktadır.

Değerler eğitimi, Gümüş Anaokulu’u müfredatının önemli bir parçasıdır. Öğrencilerin ahlak, etik ve sorumluluk duygusu geliştirmelerine yardımcı olacak birçok çalışma dönem boyunca işlenir. Değerler eğitiminin öğretilmesi, öğrencilerin akademik performansı, sosyal davranışları ve genel refahı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir. 

Whatsapp ile görüş